Päikky / hoitoaikaperusteinen asiakasmaksu

Muistathan ilmoittaa hoitoajat ajoissa! Seuraavan viikon hoitoajat tulee ilmoittaa viimeistään kuluvan viikon maanantaina klo 9 mennessä. Sen jälkeen hoitoaikojen ilmoittaminen lukkiutuu.

Hoitoaikojen ja vapaapäivien ilmoittaminen Päikyn kautta alkaa 1.8.2016

Lasten hoitoajat ja vapaapäivät ilmoitetaan 1.8. alkaen Päikyn kautta osoitteessa https://nokia.paikky.fi. Hoitoaikasuunnitelma sulkeutuu kuluvan viikon maanantaina klo 9:00 ja sitä ennen on seuraavan viikon hoitoajat merkittävä Päikkyyn.

Lisätietoa löytyy kohdasta Vanhempien liittymän ohjeet -> hoitoaikojen ilmoittaminen Päikyssä.

Huomioittehan, että esiopetuksen poissaolot tulee myös anoa "tilapäinen vapauttaminen esiopetuksesta" -lomakkeella.

Aktivoittehan käyttäjätunnuksenne

Olemme luoneet käyttäjätunnukset niille huoltajille, joiden lasten hoitosuhde on alkanut. Voitte aktivoida tunnukset osoitteessa https://nokia.paikky.fi. Tarkemmat ohjeet löydät kohdasta Vanhempien liittymän ohjeet.

Jos et saa tunnustasi aktivoitua puhelinnumerollasi, voit lähettää sähköpostia suoraan Päikky-vastaaville jenni.karhu@nokiankaupunki.fi tai ullariina.leppaniemi@nokiankaupunki.fi. Ilmoitathan sähköpostissa puhelinnumerosi

 

Uusien perheiden tunnukset

Päikky-tunnuksen luominen edellyttää hoitosuhteen alkamista. Näin ollen uusille huoltajille alamme luoda tunnuksia vasta lasten aloitettua päivähoidon/esiopetuksen.

Päikky toimii myös informatiivisena välineenä, joten siellä kannattaa vierailla säännöllisesti. Tarkistathan myös, että Päikyssä huoltajien yhteystiedot ovat oikein. Päikkyyn tulevista tiedotteista tulee tieto sähköpostiin.

NFC-TUNNISTEEN KÄYTTÖ

Lasten läsnä- ja poissaolokirjaukset tehdään päiväkodissa mobiilijärjestelmä Päikyllä.

Käyttöön on otettu myös vanhempien käyttöliittymä. Nokian Päikky-palveluun kirjaudut internetselaimella osoitteessa https://nokia.paikky.fi.

Tuodessaan lasta päiväkotiin huoltaja kirjaa ("tägää") lapsen tulleeksi ja hakiessaan lähteneeksi NFC-tunnisteella. NFC-tunnisteita saatte päiväkodilta hoitosuhteen alussa. Kirjaus suoritetaan henkilöstön Päikky-puhelimeen.

Huomioittehan lapsen (tuonti- ja) hakutilanteissa, että vastuu lapsesta siirtyy hakijalle, kun "tägäys" on suoritettu. Huolehdittehan muut asiat (esim. tavarat sisältä) ennen "tägäystä" tai yhdessä lapsen kanssa. Näin edistämme turvallisuutta päiväkodissamme lapsen hakutilanteissa.